مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1399/05/21 - 12:00
  • تعداد بازدید: 198
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به‌باور فعال عرصه سرود و نمایش؛

حرکت، نقطه‌ی آغازخلقت / موسیقی خط ارتباطی آفریده‌هاست

موسیقی خط ارتباطی موجودات است و حرکت، ریشه در آغاز خلقت دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این بخشی از سخنان منیژه واحد قاضیانی، مدرس دوره آموزش برخط برگزیدگان نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان است.

واحد طی این دوره آموزشی که به‌منظور توان‌مندسازی و ارتقای سطح علمی اعضای برگزیده، کارشناسان و رابطان نخستین مهرواره کشوری سرود آفرینش کانون برگزارشد، به نقش «حرکت»، «شعر» و «موسیقی» در طبیعت و تکامل انسان پرداخت و از اهمیت این سه کلید واژه در زندگی بشر سخن‌گفت.

این فعال عرصه هنر هم‌چنین، ریشه‌های واژگان نمایش و سرود را مورد توجه قرارداد و در ارتباط با نقش ابزار، مکان، زمان، روش‌های تمرینی و مربی فنی دراجرای هرچه بهتر سرود و نمایش، مطالبی به مخاطبان گیلانی، خوزستانی، خراسانی، زنجانی، کرمانی، گلستانی و هرمزگانی ارایه‌کرد.

تبیین تفاوت‌های «سرود» با «سرودنمایش»، از دیگر محورهای سخنان مدرس این دوره آموزشی به‌شمارمی‌رفت و وی با اشاره به پیشینه‌ی سرود نمایش در کشور و نقش آن در انتقال هرچه بهتر مفاهیم و آموزه‌ها به مخاطبان یادآورشد: توجه مسوولان کانون به این مهم نقش مهم و سازنده‌ای در گرایش اعضا و افزایش گستره‌ی این فعالیت هنری داشته‌اشت.

دیگربخش آموزش‌ مربی هنری کانون استان گیلان به شیوه‌های مختلف اجرای سرود و جایگاه تخیّل، حس‌آمیزی، تنفس و آرامش، بیان و گفتار و زبان بدن در اجرای سرودنمایش اختصاص‌داشت و او در همین‌حال، به تشریح حالت‌ها و نوانس در موسیقی و هم‌چنین، عوامل بیرونی (دینامیک) و حالت‌های درونی (کاراکترها) در ارایه‌ی هنرمندانه آثار اشاره‌کرد.

پاسخ‌گویی به پرسش‌های شرکت‌کنندگان و اجرای تمرین‌های مختلف برای ارتقای توان‌مندی‌ها و ایجاد فرصت‌های ارتباطی بهتر با دیگر اعضای گروه و مخاطبان، ازدیگربرنامه‌های این نشست‌ بود که بخش نخست آن با هدایت فرشید جعفری، کارشناس مسوول فرهنگی  کانون استان فارس به‌پیش رفت.

جعفری نیز در این دوره آموزشی که از ساعت ۹ تا ۱۳ روز دوشنبه، ۲۰ مرداد ماه ۱۳۹۹ برگزارشد، به ارایه‌ی تعریفی از حالت‌ها و ساختارهای موسیقی و هم‌چنین، روش‌های بهره‌گیری از تکنیک‌های آوازی چون: هوادار خواندن، وکال فرای، بزرگ خواندن، گفت‌وگو خواندن و ویبراسیون، دقت در خواندن با حجم کنترل‌شده صدا، پرهیز از خواندن با صدای بلند و بیان صحیح و واضح کلمات، پرداخت.

‌گفتنی‌است، نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سال گذشته با عنوان «نغمه‌های روشن فردا» و با شعار «آینده ساختنی است»، در بخش‌های «سرودنمایش» و «نماهنگ» و در دو مرحله استانی و کشوری، ویژه نوجوانان دختر و پسر ۶ تا ۱۸ ساله عضو مراکز فرهنگی هنری کانون و گروه‌های ترکیبی (عضو و مربی) سراسر کشور برگزارشد.

در این میان، کمیته داوری مهرواره آثار منتخب استان‌ها شامل ۸۹ «سرود نمایش» و ۱۷ «نماهنگ» را مورد بررسی قرار داد و در نهایت ٨ گروه «سرود نمایش» و دو «نماهنگ» را برای حضور در مرحله کشوری این رویداد غیررقابتی معرفی‌کردند که منیژه‌واحدقاضیانی هدایت گروه سرودنمایش «دنیای پنهان» و آماده‌سازی نماهنگ«گیلان زای» را در مسیر معرفی به‌عنوان آثار راه‌یافته به مرحله‌ی کشوری این رویداد هنری برعهده‌داشت.

 

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت